FULLCONTROL Vezetéstechnikai Tréning

FullControl Vezetéstechnikai Tréning

2024-es Eseménynaptár

Jelentkező kezek

Figyelem! Ha nem voltál még nálunk, vagy hasonló motoros vezetéstechnikai tréningen, friss a vezetői engedélyed, esetleg régen ültél már motoron, akkor az alaptréning a legjobb választás számodra. Ha voltál már nálunk vagy egyéb vezetéstechnikai tréningen, akkor bátran jelentkezz haladó szintű képzéseinkre.

Mielőtt elküldöd jelentkezésedet kérlek olvasd el a Jelentkezési és Lemondási Szabályzatunkat.

A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Elolvastam és egyetértek a Jelentkezési és Lemondási Szabályzatban leírtakkal.
Elolvastam és hozzájárulok, hogy adataimat az Adatkezelési Szabályzatban leírtak szerint kezeljék.

A "Jelentkezés elküldése" gomb megnyomása után 48 órán belül visszaigazolást küldünk a megadott e-mail címre. Amennyiben levelünk nem érkezik meg postafiókodba és a Spam mappában sem találod, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot emailben, amit az info@fullcontroltrening.hu címre küldhetsz.

Jelentkezési és lemondási feltételek

Tréningen csak az vehet részt, aki:

A tréningre való jelentkezés online módon történik, a www.fullcontroltrening.hu Jelentkezés oldalon található űrlap kitöltésével. Az online jelentkezés elküldése a szolgáltatás (tréningen való részvétel) megrendelését jelenti. A megfelelően kitöltött jelentkezés beküldésével a megrendelésről visszaigazoló emailt küldünk 48 órán belül a megadott e-mail címre. Az online jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után, ezért a visszaigazoló e-mailben tájékoztatást küldünk arról, hogy a rendezvény részvételi díját az email kézbesítését követő legkésőbb 8 napon belül ki kell egyenlíteni a mellékelt díjbekérő alapján. Az átutalásban kérjük feltüntetni annak a személynek a nevét, aki a tréningen részt kíván venni. A jelentkezés a részvételi díj számlánkra való beérkezése után válik véglegessé.

Amennyiben a jelentkezést követően úgy döntessz, hogy a tréningen mégsem kívánsz vagy nem tudsz részt venni, úgy a lemondási szándékot legkésőbb a rendezvényt megelőző 14. napon 12 óráig írásban jelezni kell számunkra az info@fullcontroltrening.hu email címre. Telefonon és szóban beérkező lemondásokat nem tudjuk elfogadni, ezért kérünk, hogy a lemondás határidőben, és írásos formában történjen. A fenti határidőben részünkre írásban eljuttatott lemondásokat elfogadottnak tekintjük, ebben az esetben a részvételi díjat visszautaljuk, vagy kérésedre egy másik időpontban tartandó tréningünkön való részvételre használhatod fel. A határidőn túli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni, és részvételi díjat nem tudjuk visszautalni. Amennyiben a jelentkezés a tréninget megelőző 14 napon belül történik, úgy lemondás esetén a részvételi díj nem visszatérítendő.

Train hard, ride easy

Szeretnél többet megtudni a tréningről, vagy segítségre van szükséged a jelentkezéssel kapcsolatban? Keress minket elérhetőségeink egyikén. Instruktoraink munkanapokon reggel 8 és 16 óra között fogadják hívásodat.

Ajándékutalvány

Ajándékutalvány

Ajándékozz élményt szerettednek egy ajándékutalvány formájában, mely bármely általunk rendezett motoros vezetéstechnikai tréningen való részvételre jogosít fel. Nincs más dolgod, mint elküldeni rendelésedet az info@fullcontroltrening.hu e-mail címre, válaszlevelünkben tájékoztatunk a rendelés menetéről.