FULLCONTROL Vezetéstechnikai Tréning

FULLCONTROL Vezetéstechnikai Tréning

Instruktorok

FullControl Motoros vezetéstechnikai tréninget tartó instruktorok

Instruktoraink képzett motorosok, több mint 15 éves tapasztalattal, akik tudják, mit várhatnak az utakon. Szenvedélyünk a motorozás. Elsődleges küldetésünk a közlekedési balesetek számának csökkentése a motorkerékpár vezetők körében. Ezért szenvedélyesen segítünk abban, hogy akik minket választanak hozzáértő és a legjobban felkészült motorosokká váljanak. Tréningjeinken résztvevők megszerzik azokat a készségeket, melyek birtokában magabiztosan és biztonságosan motorozhatnak Magyarországon, vagy bárhol a világon.

Tréningjeinkről

Programunk célja, egy olyan motorkezelési tudás átadása, mely segítségével a balesetek megelőzhetőek, a kialakult veszélyhelyzetek pedig sérülésmentesen elháríthatóak. A résztvevők saját motorjaikat használva megismerhetik önmaguk és járművük tulajdonságait és határait, így azokat tiszteletben tartva, a tréning végeztével a korábbiaknál tudatosabban, így biztonságosabban vezethetnek a közúti forgalomban... Az a tanulóvezető, aki a kötelező 26 óra levezetése után megszerzi vezetői engedélyét, az tényleg jól kezeli a motorkerékpárját? Valószínűleg nem. Nagy gyakorlatra biztosan nem, rutinra meg főként nem tett szert a kötelező oktatás során. A kötelező vezetési órák számát az autósiskola nem emelheti fel. Ezért a legoptimálisabb megoldás a vezetéstechnikai tréningen való részvétel, mely szabadon választható, nem törvényileg előírt képzés. A vezetéstechnikai tréningek rendkívüli szükségszerűségét indokolttá teszi mind a friss motoros-jogosítvánnyal rendelkezők táborának ugrásszerű létszámnövekedése, mind az általuk elérhető motorkerékpárok rendkívüli teljesítménye. A tréning célja, egy olyan motorkezelési tudás átadása, mely segítségével a balesetek megelőzhetők, a kialakult veszélyhelyzetek pedig sérülésmentesen elháríthatók. A résztvevők saját motorjaikat használva megismerhetik önmaguk és járművük tulajdonságait és határait, így azokat tiszteletben tartva, a tréning végeztével a korábbiaknál tudatosabban, így biztonságosabban vezethetnek a közúti forgalomban. Tapasztalatunk szerint a motoros tanulók sokszor a saját, vagy csak a képzelt korlátaikba ütköznek az autósiskolai gyakorlati oktatás során. Azt gondolják, hogy nem lehet jobban manőverezni, biztosabban dönteni stb. Ez a hiedelem azonban veszélyhelyzet során végzetes lehet. 2013. évtől kezdve tartunk vezetéstechnikai tréninget az országban több helyen kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az általunk használt tréning anyagát több olyan feladatsor alkotja, amelyet maguknak a motoros rendőröknek, így instruktorainknak is el kellett sajátítaniuk kiképzésük során. Olyan alapvető feladatokról van szó, amelyet egy utcai motorosnak is rutinszerűen el kell sajátítania ahhoz, hogy egy-egy váratlan helyzetben is ura maradhasson járművének. Nyilván keveseknek jut eszébe önszántából felállni a motoron vagy elengedett kormánnyal motorozni. Azonban nagy szükség lehet erre a fajta tudásra is, ha például rossz minőségű úton kell megőrizni a motor egyensúlyát, vagy egy szorult helyzetében egy darazsat kell a bukósisakból kiszabadítani. Az oktatás során főképp az egyensúlyt javító és olyan járműkezelési feladatok kerülnek előtérbe, amelyek segítségével a motoros közelebbi kapcsolatba kerülhet motorjával és ahogyan az iskolánk neve is mutatja Full Controll-t, azaz teljes felügyeletet élvezhet gépjárműve felett.

Programunk célja, egy olyan motorkezelési tudás átadása, mely segítségével a balesetek megelőzhetőek, a kialakult veszélyhelyzetek pedig sérülésmentesen elháríthatóak. A résztvevők saját motorjaikat használva megismerhetik önmaguk és járművük tulajdonságait és határait, így azokat tiszteletben tartva, a tréning végeztével a korábbiaknál tudatosabban, így biztonságosabban vezethetnek a közúti forgalomban.

Az a tanulóvezető, aki a kötelező 26 óra levezetése után megszerzi vezetői engedélyét, az tényleg jól kezeli a motorkerékpárját? Valószínűleg nem. Nagy gyakorlatra biztosan nem, rutinra meg főként nem tett szert a kötelező oktatás során. A kötelező vezetési órák számát az autósiskola nem emelheti fel. Ezért a legoptimálisabb megoldás a vezetéstechnikai tréningen való részvétel, mely szabadon választható, nem törvényileg előírt képzés. A vezetéstechnikai tréningek rendkívüli szükségszerűségét indokolttá teszi mind a friss motoros-jogosítvánnyal rendelkezők táborának ugrásszerű létszámnövekedése, mind az általuk elérhető motorkerékpárok rendkívüli teljesítménye.

A tréning célja, egy olyan motorkezelési tudás átadása, mely segítségével a balesetek megelőzhetők, a kialakult veszélyhelyzetek pedig sérülésmentesen elháríthatók. A résztvevők saját motorjaikat használva megismerhetik önmaguk és járművük tulajdonságait és határait, így azokat tiszteletben tartva, a tréning végeztével a korábbiaknál tudatosabban, így biztonságosabban vezethetnek a közúti forgalomban. Tapasztalatunk szerint a motoros tanulók sokszor a saját, vagy csak a képzelt korlátaikba ütköznek az autósiskolai gyakorlati oktatás során. Azt gondolják, hogy nem lehet jobban manőverezni, biztosabban dönteni stb. Ez a hiedelem azonban veszélyhelyzet során végzetes lehet.

2013. évtől kezdve tartunk vezetéstechnikai tréninget az országban több helyen kezdőknek és haladóknak egyaránt. Az általunk használt tréning anyagát több olyan feladatsor alkotja, amelyet maguknak a motoros rendőröknek, így instruktorainknak is el kellett sajátítaniuk kiképzésük során. Olyan alapvető feladatokról van szó, amelyet egy utcai motorosnak is rutinszerűen el kell sajátítania ahhoz, hogy egy-egy váratlan helyzetben is ura maradhasson járművének. Nyilván keveseknek jut eszébe önszántából felállni a motoron vagy elengedett kormánnyal motorozni. Azonban nagy szükség lehet erre a fajta tudásra is, ha például rossz minőségű úton kell megőrizni a motor egyensúlyát, vagy egy szorult helyzetében egy darazsat kell a bukósisakból kiszabadítani. Az oktatás során főképp az egyensúlyt javító és olyan járműkezelési feladatok kerülnek előtérbe, amelyek segítségével a motoros közelebbi kapcsolatba kerülhet motorjával és ahogyan az iskolánk neve is mutatja FullControl-t, azaz teljes felügyeletet élvezhet gépjárműve felett.

Motorosok gyakorolják a szlalomozást

Nem vagy már kezdő motoros?

Tréningjeinket nem csak kezdőknek ajánljuk. Külön képzési stratégiával, nagyobb tapasztalatot igénylő vezetéstechnikai feladatokkal várjuk a haladó szintű motorosokat is. Haladó szintű motorosok kizárólag olyan résztvevőkkel kerülnek az oktatás során egy csoportba, ahol további fejlődési lehetőségeket találhatnak. A kezdő és a haladó motorosoknak természetesen külön tartjuk tréningjeinket, hogy egymás gyakorlását, fejlődését ne hátráltassák. Éppen ezért max 10 fővel indítjuk képzéseinket 2 fő vezetéstechnikai instruktor irányításával.

Train hard, ride easy

Szeretnél többet megtudni a tréningről, vagy segítségre van szükséged a jelentkezéssel kapcsolatban? Keress minket elérhetőségeink egyikén. Instruktoraink munkanapokon reggel 8 és 16 óra között fogadják hívásodat.

Amennyiben egyből jelentkezni szeretnél tréningjeinkre, megteheted online űrlapunk kitöltésével is, mely pár perc alatt elvégezhető.

Jelentkezz online

Jelentkezési és lemondási feltételek

Tréningen csak az vehet részt, aki:

A tréningre való jelentkezés online módon történik, a www.fullcontroltrening.hu Időpontok oldalon található űrlap kitöltésével. Az online jelentkezés elküldése a szolgáltatás (tréningen való részvétel) megrendelését jelenti. A megfelelően kitöltött jelentkezés beküldésével a megrendelésről visszaigazoló emailt küldünk 24 órán belül a megadott e-mail címre. Az online jelentkezés fizetési kötelezettséget von maga után, ezért a visszaigazoló e-mailben tájékoztatást küldünk arról, hogy a rendezvény részvételi díját az email kézbesítését követő legkésőbb 8 napon belül ki kell egyenlíteni a mellékelt díjbekérő alapján. Az átutalásban kérjük feltüntetni annak a személynek a nevét, aki a tréningen részt kíván venni. A jelentkezés a részvételi díj számlánkra való beérkezése után válik véglegessé.

Amennyiben a jelentkezést követően úgy döntessz, hogy a tréningen mégsem kívánsz vagy nem tudsz részt venni, úgy a lemondási szándékot legkésőbb a rendezvényt megelőző 14. napon 12 óráig írásban jelezni kell számunkra az info@fullcontroltrening.hu email címre. Telefonon és szóban beérkező lemondásokat nem tudjuk elfogadni, ezért kérünk, hogy a lemondás határidőben, és írásos formában történjen. A fenti határidőben részünkre írásban eljuttatott lemondásokat elfogadottnak tekintjük, ebben az esetben a részvételi díjat visszautaljuk, vagy kérésedre egy másik időpontban tartandó tréningünkön való részvételre használhatod fel. A határidőn túli lemondásokat nem áll módunkban elfogadni, és részvételi díjat nem tudjuk visszautalni. Amennyiben a jelentkezés a tréninget megelőző 14 napon belül történik, úgy lemondás esetén a részvételi díj nem visszatérítendő.